Coneixer l’Associació

OBJECTIUS  GENERALS

rober1-150x150

Cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i roba per aconseguir millores concretes en la qualitat de vida de les famílies en situació d’exclusió social o risc de caure en ella i per mitjà de xerrades ajudar  tant a les dones embarassades com a les mares a tenir cura dels seus fills.

============

OBJECTIUS  ESPECIFICS 

llet1-150x150Cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació (mitjançant el lliurament dels lots d’aliments i llet)  i de roba

Atenció social elaborant un pla de treball pactat amb la família per millorar la seva situació. Amb entrevistes amb les famílies i amb la coordinació de Serveis Socials o altres entitats per fer el seguiment de les mateixes.

Fomentar l’autonomia familiar i facilitar la resolució dels possibles conflictes creats per la situació de risc queviures-150x150d’exclusió social en la que es troben.

Fer entrevistes de seguiment, per tal de detectar possibles necessitats i a l’hora potenciar les habilitats dels membres de la unitat familiar possibilitant la seva reinserció tant a nivell social com laboral.

Cobrir l’alimentació dels nadons durant el primer any de vida.

Adreçar xerrades a les mares per ajudar-les a tenir cura adequada dels seus fills

============

DESTINATARIS

Les famílies ens venen adreçades des dels Serveis Socials Municipals (en especial, del districte de Ciutat Vella) o d’altres entitats privades, i es caracteritzen perquè els seus recursos econòmics són inferiors o similars al salari mínim interprofessional, aturats sense subsidi o famílies amb ingressos econòmics superiors al salari mínim interprofessional, però amb unes despeses de lloguer altes i càrregues familiars importants. És a dir, casos de carència econòmica per fer front a les necessitats bàsiques, que no compten amb el recolzament material que els puguin proporcionar altres familiars.

============

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.